Home / PROMOSI / Domain / Diskaun 75% Untuk Semua Pelan Hosting Hostgator

Diskaun 75% Untuk Semua Pelan Hosting Hostgator

Sempena dengan hari Black Friday dan Cyber Monday, Hostgator telah mengadakan promosi diskaun sehingga 75% untuk kesemua pelan hosting dan juga domain. Promosi ini akan berlangsung sehingga hari Isnin ini.

black-friday BLACK FRIDAY

Promosi ini akan berlangsung sehingga hari Isin depan. Anda boleh mendapatkan promosi 60% sehingga Isnin dan 75% diskaun pula akan diadakan pada masa-masa tertentu dalam tempoh ini. Promosi diskaun 75% peratus ini boleh didapati pada masa yang berikut.

  • Jumaat  12AM – 1AM
  • Jumaat  9AM – 11AM
  • Jumaat  9PM – 11PM
  • Sabtu      12PM – 1PM
  • Ahad      8PM – 9PM
  • Isnin      12AM – 1AM
  • Isnin      10AM – 12AM
  • Isnin      10PM –  1159PM

Waktu yang ditunjukkan adalah berdasarkan waktu CENTRAL TIME. Sila convert waktu tersebut kepada waktu malaysia(GMT +8) terlebih dahulu.

BLACK FRIDAY

About Joe

Menjadi seorang blogger hanya untuk berkongsi kisah. Saya merupakan seorang part-time blogger dan seorang jurutera sepenuh masa. Anda boleh hubungi saya melalui ruangan Contact. Blog Cepumas dihostkan oleh HawkHost.

14 comments

  1. terbaik n ih, ramai rekemen guna nih
    encikarman recently posted…Blogwalker dan penulis komen yang tak akan menyesalMy Profile

  2. Wahh mantap ahh promosi akhir tahun ni..hehe
    Hafizul recently posted…Top Komentator November 2013 Pondok KecilMy Profile

  3. kalau dari luar negara memang aku tak reti nak beli..haha
    Bahrain recently posted…Majlis Konvokesyen USIM ke-11My Profile

  4. sewaktu ada promo ini, Alhamdulillah saya sudah turut beli juga…
    Rina recently posted…Best Websites For Finding Free Vector Art & Graphic ImagesMy Profile

  5. dah ada lama dah..so takyah la beli..buat apa bebanyak..:D
    reezluv recently posted…Komisen Ke 19 & 20 Dari KlikjerMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Scroll To Top
Wordpress SEO Plugin by SEOPressor