Home / Buat Duit Online / Komisyen Ke-68 Dari Jobdirumah

Komisyen Ke-68 Dari Jobdirumah

Sudah lama rasanya saya tidak mengemaskini blog ini kerana urusan kerja yang tidak dapat dielakkan. Dengan pelbagai projek pembinaan seperti pembinaan jalan, kompleks komersil dan lain-lain, maka saya terpaksa sentiasa bergerak dari satu construction site ke construction yang lain. Apa apapun, ini merupakan komisyen ke-68 yang telah saya terima daripada program Jobdirumah.

Komisyen Ke-68 Dari Jobdirumah

Komisyen Ke-68 Dari Jobdirumah

Harga panduan Jobdirumah juga telah dikurangkan. Saya hanya berjaya mendapatkan 3 komisyen daripada harga lama(RM100). Diharapkan dengan pengurangan harga panduan ini, peratusan kembali meningkat untuk mendapatkan lagi komisyen daripada Jobdirumah dan seterusnya mencapai matlamat sebelum tahun berakhir.

Komisyen Ke-65 Dari Jobdirumah

Komisyen Ke-65 Dari Jobdirumah

Komisyen Ke-66 Dari Jobdirumah

Komisyen Ke-66 Dari Jobdirumah

Komisyen Ke-67 Dari Jobdirumah

Komisyen Ke-67 Dari Jobdirumah

Google juga telah mengumumkan update bagi pagerank terbaru yang seterusnya mengejutkan sebahagian besar komuniti online selepas Matt Cutts Sebelum ini memberi bayangan bahawa update hanya akan dilakukan pada tahun 2014. Dengan peningkatan usaha daripada Google untuk menghapuskan spam, 2 website penjualan link telah dikenakan tindakan. Kedua dua website tersebut merupakan Anglo Rank dan juga Backlinks.com.

Saya juga dapati kebanyakkan website dan blog menerima tempias daripada update terbaru ini di mana kebanyakkan mendapati pagerank masing-masing telah turun. Selain itu, skuad hoki remaja tanah air telah mendapat tempat ke-4 dalam #HJWC di mana keputusan ini adalah begitu membanggakan. Saya juga mendapati keputusan skuad sepak takraw tanah air adalah begitu memalukan dan dan pengurus pasukan mengatakan bahawa tewas kesemua perlawanan bukanlah sesuatu yang memalukan adalah sesuatu yang mengecewakan.

About Joe

Menjadi seorang blogger hanya untuk berkongsi kisah. Saya merupakan seorang part-time blogger dan seorang jurutera sepenuh masa. Anda boleh hubungi saya melalui ruangan Contact. Blog Cepumas dihostkan oleh HawkHost.

23 comments

  1. Tahniah makin kencang makin hebat nampaknya
    Khairul Zamri recently posted…Cantik Berhijab Dengan Fesyen Terkini Shawl dari Hijabterkini.comMy Profile

  2. Duit masuk tak henti-henti…tahniah.

  3. tahniah Syasya ucapkan, semoga terus murah rezeki..

  4. Jobdirumah ni program apa?

  5. Wahhh dah lama bro tak update blog ni..cecah ratus dah kot komisen JDR ni..hehe..terbaiklah bro..semoga baik2 selalu hendaknya..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Scroll To Top
Wordpress SEO Plugin by SEOPressor