Home / Buat Duit Online / Komisyen Ke-63 Dari Jobdirumah

Komisyen Ke-63 Dari Jobdirumah

Ini merupakan komisyen ke-63 yang telah saya perolehi dari program Jobdirumah. Disebabkan saya begitu sibuk dengan urusan kerja ditambah lagi dengan faktor lokasi dan ketiadaan akses internet, maka blog ini tidak mempunyai entri yang baru sejak beberapa hari lepas.

Komisyen Ke-61 Dari Jobdirumah

Komisyen Ke-61 Dari Jobdirumah

Komisyen Ke-63 Dari Jobdirumah

Komisyen Ke-63 Dari Jobdirumah

Inilah komisyen yang telah saya terima untuk minggu ini. Sebenarnya, tiada rahsia untuk mendapatkan komisyen daripada program affiliate yang kita sertai. Jika sesiapa yang membeli panduan berkaitan dengan pemasaran internet ataupun affiliate sudah pasti akan berjaya untuk memperoleh komisyen daripada program affiliate.

Persoalannya adalah sama ada kita sanggup untuk berusaha untuk mendapatkannya. Usaha yang dilakukan mestilah berterusan, barulah akan menampakkan hasilnya. Terdapat begitu banyak cara untuk membuat “sales” bagi produk yang kita promosikan. Jika tidak berjaya, buat lagi sampailah berjaya.

Jika menggunakan artikel untuk mempromosikan program ataupun produk-produk affiliate, SEO adalah penting untuk menempatkan artikel tersebut di halaman pertama enjin carian. Jika satu artikel tidak mencukupi, tulislah sehingga berjaya mendapatkan sales. Kita juga mampu mempengaruhi minda pembeli dengan sedikit tambahan. Manusia tidak akan mempercayai sesuatu selagi mereka tidak melihat sendiri buktinya.

About Joe

Menjadi seorang blogger hanya untuk berkongsi kisah. Saya merupakan seorang part-time blogger dan seorang jurutera sepenuh masa. Anda boleh hubungi saya melalui ruangan Contact. Blog Cepumas dihostkan oleh HawkHost.

7 comments

  1. Wahh dapat lagi…tahniah :)

    Puteri baru je dapat yang pertama..nampaknya kena terus berusaha untuk dapatkan seterusnya dan seterusnya..hehe
    puteri kasih recently posted…Semuanya BersebabMy Profile

  2. tahniah…dah lepas 50…terbaiklah!
    hafizmd recently posted…Manjakan Rambut Anda Dengan Rose Hair Perfume!My Profile

  3. wah terbaik lah…

    rezki harus dicari, tidak ada yang datang dengan sendiri. betul tak bro
    azwan recently posted…Piya Pemain Paling Berharga.My Profile

  4. tinggal 30 hari aje..sempat ke kejar nih. haiya..
    titan recently posted…Delete.My Profile

  5. Yeahhh..terbaik lah bro..sikit jer lagi nak kejar encik titan tu..haha..saya dah lama sunyi..emmm
    Hafizul recently posted…Top Komentator November 2013 Pondok KecilMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Scroll To Top
Wordpress SEO Plugin by SEOPressor